INTERVIEW PRINCESS CRUISES


 

.

Naredni intervju za Princess Cruises je u septembru 2017.godine. Dobrodošli su svi kandidati iz jugoistočne Evrope koji ispunjavaju uslove i žele da rade na jednom od najprestižnijih kruzera na sveta.

 

Pozicije koje su otvorene za predstojeći intervju su:

 

RESTORAN

Buffet Steward/ess – SAMO devojke. Srednje znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 6 meseci rada u kafiću, resotranu ili hotelu na poslovima konobara.

Junior Waitress – SAMO devojke. Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 2 godine rada u resotranu ili hotelu na poslovima konobara.

Assistant Waitress – SAMO devojke. Napredno znanje engleskog jezika, iskustvo od minimum 3 godine rada u resotranu ili hotelu sa internacionalnom hranom.

 

KUHINJA (GALLEY)

Demi Cook/Chef de Partie – profesionalni kuvari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Za ove pozicije je potrebno odlično znanje internacionalne hrane, a za poziciju Chef de Partie i prethodno iskustvo rada na brodu. Mesečna zarada je 1839$/2400$.

Commis Cook – kuvari sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar. Na osnovu znanja možete dobiti poziciju commis 1 ili commis 2. Mesečna zarada 1170$/1650$.

Poslastičar – profesionalni poslastičari (muškarci i devojke) sa solidnim znanjem engleskog jezika. Postoje 4 pozicije. U zavisnosti od Vašeg iskustva možete početi karijeru na jednoj od 4 pozicije (i naravno kasnije napredovati). Mesečna zarada je od 1170$ do 2400$,

Pantry assistant – muškarci sa solidnim znanjem engleskog jezika i minimum 1 godinu iskustva rada kao kuvar ili u fast food-u. Pantry radi u hladnoj kuhinji na brodu – seckanje voća, povrća, sireva i sl. Mesečna zarada je 1170$.

 

HOUSEKEEPING

Galley Steward – muškarci sa osnovnim konverzacijskim znanjem engleskog jezika, spremni na naporan rad. U pitanju je čišćenje kuhinje i pranje sudova. Nije potrebno prethodno iskustvo u poslu. Mesečna zarada 767$.

 

 

Aplicirajte ovde

.

 

This entry was posted in probna. Bookmark the permalink.

Comments are closed.