KURS NEMAČKOG JEZIKA

Intezivan kurs nemačkog jezika koji Vam obezbedjuje prisustvo na intervjuu za više kompanija.

Za kurs se mogu prijaviti i osobe koje nemaju iskustva kao konobari, pošto imamo u ponudi i trainee pozicije za kandidate sa znanjem nemačkog jezika i bez iskustva u poslu.

 

Škola traje 3 meseca, 3 puta nedeljno, u specijalizovanim grupama do SAMO 5 ucenika.

 

Prijave na safecruise.rs@gmail.com sa naznakom “za skolu nemackog”.

Za više informacija posetite nas na treningcentar.com

 

OBUKA ZA KONOBARE

4WaitersOrganizujemo treninge i obuku za svakoga ko želi da nauči kako da bude konobar.

 

U zavisnosti od iskustva organizujemo trening za osobe bez ikakvog iskustva, kao i za osobe koje već poseduju određeno iskustvo ali imaju želju da unaprede svoje znanje i veštine kako bi mogli da pronađu bolje plaćen posao u svojoj branši.

 

Trening i obuke su takodje podeljeni u zavisnosti od intersovanja za rad u restoranu (odnosno rad sa hranom) i za rad u baru (rad sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima).

Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati na email: safecruise.rs@gmail.com

.

OBUKE ZA FOTOGRAFA NA KRUZERU

 

Obuka podrazumeva:

Osnove fotografije

Korišćenje DSLR aparata

Komunikacija sa gostima

Praktična primena znanja

 

Nakon obuke, možete izaći na jedan od intervjua koji imamo za rad na brodu i započeti karijeru fotografa.

 

ENGLESKI JEZIK

eng-trening-net

Za sve kandidate koji žele na nauče ili unaprede znanje engleskog jezika u mogućnosti smo da pružimo na naše usluge u vidu provera, testiranja, pivatnih časova kao i rad u malim grupama a sve u cilju što bržeg učenje engleskog jezika.

Sa dugogodišnjim iskustvom u obuci i zapošljavanju radnika za rad u internacionalnim ugostiteljskim kompanija uvideli smo problem koji pojedini kandidati imaju kada treba da popričaju na engleskom jeziku (tačnije “više razumem nego sto pričam”). 

Svesni tog problema, sada možemo da Vam pružimo odgovarajuću pomoć kako biste se u kratkom roku spremili da komunicirate u internacionalnom okruženju. Časovi se sastoje od gradiva koje je neophodno da biste mogli da razgovarate na engleskom, ali bez nepotrebnog učenja velikog broja gramatičkih pravila koja su potrebna samo osobama koje moraju imati tečno znanje engleskog jezika. Za potrebe rada u  ugostiteljstvu bitno je da znate da porazgovarate sa gostima i kolegama kako bi gost bio zadovoljan. Na tom principu je zasnovana naša obuka i učenje engleskog jezika.

 

Za sve dalje informacije, stojimo Vam na raspolaganju: safecruise.rs@gmail.com 

 

prijavite se