Restoran i Bar

Buffet Steward
Zahtevi:
– Izmedju 21-33 godina– Napredno znanje engleskog jezika– iskustvo od minimum 1 godine u restoranu/hotelu kao konobar

 

Buffet steward je jedna od ulaznih pozicija za rad na brodu. Posao mogu dobiti samo kandidati koji su vec radili u restoranima ili hotelima. Prethodno iskustvo rada na brodu nije potrebno!

 

OPIS POSLA:

Buffet Steward sluzi goste. Radi na “svedskom stolu”, room service ili manjim restoranima na brodu. Svako ko se pokaze dobro moze poceti da radi kao acting junior waiter u glavnom restoranu i da dalje napreduje, uz znatno povecanje zarade. Naravno, napredovanje zavisi od Vas samih i kako se pokazete na brodu.

 

Assistant Buffet Steward
Zahtevi:
– izmedju 21-27 godina– minimum 6 meseci iskustva kao konobar u restoranu, kaficu ili hotelu– Solidno znanje engleskog jezika

 

Asst Buffet Steward je takozvana “entry level position”. Kandidat sa malo iskustva i velikom zeljom za radom i napredovanjem moze kroz ovu poziciju da se zaposli na brodu i zapocne karijeru.

 

OPIS POSLA:

Asst Buffet Steward ne sluzi goste. Pocinje sa radom u restoranima za osoblje i oficire (crew, staff i officer mess). Supervizori kada uoce da radite dobar posao mogu da Vas postave kao acting buffet steward i da pocnete da radite sa gostima. Morate imati strpljenje i da svoj posao dobro radite da biste napredovali.

prijavi se

F&B Utility

Zahtevi:
– Muskarci izmedju 21-27 godina– 6 meseci iskustva rada kao konobar ili barmen– Solidno znanje engleskog jezika

 

OPIS POSLA:

F&B Utility radi posao kao pomocnik u bar departmentu. U zavisnosti od potreba, duznosti su Vam da donesete pice iz magacina, pomognete bar stewardu ili bartenderu, pocistite stolove, odrzavate bar i sl. Ne sluzite goste, vec ucite kako se radi posao. Unapredjenja u bar depratmentu ne idu brzo, zbog toga morate imati strpljenja i svoj posao raditi dobro.

prijavi se

Bar steward (waiter)
Zahtevi:– Izmedju 21-30 godina– minimum 2 iskustva kao konobar u baru

– odlicno znanje o internacionalnim picima i koktelima

– Tecno znanje engleskog jezika

 

OPIS POSLA:

Radite kao konobar u baru, odnosno sluzite pice gostima. Morate imati odlicno znanje o internacinalnim picima, odlican engleski jezig i sposobnost da lako udjete u komunikaciju sa gostima. Rad na brodu u bar depratmentu zahteva znatno vise razgovora sa gostima nego rad u klasicnom kaficu u Srbiji i okruzenju.

prijavi se

Bartender (Mixer)
Zahtevi:
– Izmedju 21-35 godina– profesionalna diploma barmena– minimum 5 godine iskustva kao bartender u baru visoke klase

– tecno znanje engleskog jezika

– Iskustvo rada na brodu kao bartender

prijavi se

 

Comments are closed.