Buffet Steward

Zahtevi:
– Izmedju 21-33 godina- Napredno znanje engleskog jezika- iskustvo od minimum 1 godine u restoranu/hotelu kao konobar
Buffet steward je jedna od ulaznih pozicija za rad na brodu. Posao mogu dobiti samo kandidati koji su vec radili u restoranima ili hotelima. Prethodno iskustvo rada na brodu nije potrebno!

OPIS POSLA:

Buffet Steward sluzi goste. Radi na “svedskom stolu”, room service ili manjim restoranima na brodu. Svako ko se pokaze dobro moze poceti da radi kao acting junior waiter u glavnom restoranu i da dalje napreduje, uz znatno povecanje zarade. Naravno, napredovanje zavisi od Vas samih i kako se pokazete na brodu.

 

Assistant Buffet Steward

Zahtevi:
– izmedju 21-27 godina- minimum 6 meseci iskustva kao konobar u restoranu, kaficu ili hotelu- Solidno znanje engleskog jezika
Asst Buffet Steward je takozvana “entry level position”. Kandidat sa malo iskustva i velikom zeljom za radom i napredovanjem moze kroz ovu poziciju da se zaposli na brodu i zapocne karijeru.

OPIS POSLA:

Asst Buffet Steward ne sluzi goste. Pocinje sa radom u restoranima za osoblje i oficire (crew, staff i officer mess). Supervizori kada uoce da radite dobar posao mogu da Vas postave kao acting buffet steward i da pocnete da radite sa gostima. Morate imati strpljenje i da svoj posao dobro radite da biste napredovali.

 

F&B Utility

Zahtevi:
– Muskarci izmedju 21-27 godina- 6 meseci iskustva rada kao konobar ili barmen- Solidno znanje engleskog jezika
OPIS POSLA:

F&B Utility radi posao kao pomocnik u bar departmentu. U zavisnosti od potreba, duznosti su Vam da donesete pice iz magacina, pomognete bar stewardu ili bartenderu, pocistite stolove, odrzavate bar i sl. Ne sluzite goste, vec ucite kako se radi posao. Unapredjenja u bar depratmentu ne idu brzo, zbog toga morate imati strpljenja i svoj posao raditi dobro.

Bar steward (waiter)

Zahtevi:- Izmedju 21-30 godina- minimum 2 iskustva kao konobar u baru

– odlicno znanje o internacionalnim picima i koktelima

– Tecno znanje engleskog jezika

OPIS POSLA:

Radite kao konobar u baru, odnosno sluzite pice gostima. Morate imati odlicno znanje o internacinalnim picima, odlican engleski jezig i sposobnost da lako udjete u komunikaciju sa gostima. Rad na brodu u bar depratmentu zahteva znatno vise razgovora sa gostima nego rad u klasicnom kaficu u Srbiji i okruzenju.

Bartender (Mixer)

Zahtevi:
– Izmedju 21-35 godina- profesionalna diploma barmena- minimum 5 godine iskustva kao bartender u baru visoke klase
– tecno znanje engleskog jezika

– Iskustvo rada na brodu kao bartender

prijavi se