Kuhinja

Poslovi u kuhinji

Kuvar / Cook

2nd cook, 3rd cook, assistant cook

Zahtevi za vise pozicije (3rd cook i 2nd cook):– Izmedju 21-35 godina– profesionalna diploma– Srednje-napredno znanje engleskog jezika– Iskustvo (potvrdjeno preporukama):Za vise pozicije potrebno je da imate min 2-3 godine iskustva u spremanju internacionalne hrane, tj. rad u restoranu ili hotelu visoke klase. 

 

Zahtevi za nižu poziciju (assistant cook):

– Izmedju 21-26 godina

– profesionalna diploma skole ili kurs

– Osnovno znanje engleskog jezika

– Iskustvo minimum 6 meseci (potvrdjeno preporukama)

Za nižu poziciju, tj. poziciju assistant cook – potrebna diploma/iskustvo minimum 6 meseci.

 

OPIS POSLA:

Priprema jela internacionalnih kuhinja – italijanska, francuska, americka, spremanje morskih specijaliteta, raznih salata, dressinga, supa… U zavisnosti od vašeg znanja dobicete jednu od tri pozicije. Na brodu mozete napredovati nakon svakog ugovora ukoliko se dokazete kao vredan radnik i unapredite svoje znanje.

prijavi se

Mesar / Butcher

2nd butcher, 3rd butcher, assistant butcher

Zahtevi:– Izmedju 21-35 godina za vise pozicije (3rd i 2nd butcher)– Izmedju 21-27 godina za nize pozicije (assistant i helper)– profesionalna diploma– Iskustvo (potvrdjeno preporukama)– Osnovno znanje engleskog jezika 

Priprema mesa za kuvare.  U zavisnosti od vašeg znanja dobicete jednu od tri pozicije, ukljucujuci i poziciju butcher assistant za koju vam je potrebno minimalno iskustvo. na samom brodu sticete potrebno znanje i iskustvo i napredujete. Odlicna prilika za svakog mesara koji ima osnovno znaje engleskog jezika i zeli da zaradi i unapredi svoje znanje i veštine. Za vise pozicije mozete aplicirati ako imate iskustvo minimum 3 godine kao mesar.

 

 

prijavi se

Pica kuvar / Pizza cook

2nd pizza cook, pizza helper 

Zahtevi:– Izmedju 21-27 godina– profesionalna diploma– Iskustvo (potvrdjeno preporukama)– Osnovno znanje engleskog jezika, za vise pozicije srednje-napredno znanjeZa poziciju pizza helper – potrebna iskustvo od minimum 6 meseci, starosti od 21 do 27 godina. 

Priprema, pravljenje i pecenje pizza. Nije potrebno znanje i iskustvo u spremanju drugih vrsta jela. Potrebno je osnovno znanje engleskog jezika i iskustvo rada u restoranu, piceriji ili pekari.

prijavi se

Poslasticar / Pastry

2nd pastry, 3rd pastry, assistant pastry

Zahtevi za vise pozicije:– Izmedju 21-35 godina starosti– profesionalna diploma– Iskustvo (potvrdjeno preporukama)– Srednje-napredno znanje engleskog jezikaZa vise pozicije je potrebno da imate minimum 2-3 godine iskustva. Takodje, potrebno je imati iskustvo u spremanju internacionalnih poslastica. 

 

Zahtevi za nize pozicije:

– Izmedju 21-27 godina starosti,

– profesionalna diploma skole ili kurs

– Iskustvo (potvrdjeno preporukama)

– Osnovno znanje engleskog jezika

 

Za pozicije pomocnika poslasticara, tj. pastry assistant potrebno je minimum 6 meseci iskustvo u spremanju kolaca i torti. Nije potrebno znanje internacionalnih poslastica, vec na brodu sticete nova znanja i napredujete.

 

Priprema slatkih specijaliteta, dezerata i torti. U zavisnosti od vašeg znanja dobicete jednu od tri pozicije, ukljucujuci i poziciju pastry assistant za koju vam je potrebno minimalno iskustvo. na samom brodu sticete potrebno znanje i iskustvo i napredujete. Odlicna prilika za svakog poslasticara koji ima osnovno znaje engleskog jezika i zeli da zaradi i unapredi svoje znanje i veštine.

prijavi se

Pekar / baker – trenutno nije u ponudi

Zahtevi:– Izmedju 21-35 godina– profesionalna diploma– Iskustvo (potvrdjeno preporukama)– Osnovno znanje engleskog jezikaZa poziciju pomocnik pekara – potrebna samo minimalno iskustvo 

 

Comments are closed.